Qui Som
Amb més de 20 anys d'experiència al món del bacallà, vaig començar treballant en un magatzem especialitzat, on vaig aprendre a manipular aquest producte tan apreciat ia elaborar de forma artesanal plats cuinats com bunyols i croquetes.
Missió
En La Cuina Del Bacalla D'en Josep treballem per portar a taula el millor peix fresc. El nostre objectiu és fer la vida més fàcil. Volem que gaudiu de la millor menjar i estalviar temps en el teu dia a dia. Nosaltres ens encarreguem de fer la compra per a vostè.

Visió
Creiem fermament en la necessitat d'un compromís per una alimentació equilibrada i saludable. El peix ens proporciona diverses proteïnes, vitamines i minerals. A més a més., és ric en àcids grassos Omega-3. Hem de tenir cura del seu cos i la seva ment amb el millor peix.

Valors
La Cuina Del Bacalla D'en Josep és una empresa preocupada per la seva sostenibilitat ambiental. Ens trobem per a una pesca sostenible, capaç de garantir l'equilibri i la supervivència de totes les espècies. A més a més, estem compromesos a promoure la creació d'ocupació.

La Nostra Història
Amb més de 20 anys d'experiència al món del bacallà, vaig començar treballant en un magatzem especialitzat, on vaig aprendre a manipular aquest producte tan apreciat ia elaborar de forma artesanal plats cuinats com bunyols i croquetes.
En 2022 vaig fer realitat el meu somni d'obrir una posició en el Mercat Municipal de Ripollet, amb cuina pròpia, centrada en la producció artesanal. Cada producte que fabriquem reflecteix la tradició, la dedicació i l'amor per la bona cuina.
Creiem en la qualitat, en la proximitat i oferir un producte que farà gaudir amb cada mossegada.